Zasebnost in piškotki


Zasebnost

Pulz šport pridobljene osebne podatke uporabnikov Next stepa hrani in varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih uporablja izključno za lastne potrebe, izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, kuponov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabniki v okviru svojih blagovnih znamk.

Uporabnik se strinja, da lahko Pulz šport njegove osebne podatke uporablja za potrebe komuniciranja, naročanja ali informiranja o blagovni znamki Next step, kakor tudi za vse ostale blagovne znamke, s katerimi upravlja ali še bo upravljal v prihodnosti.

Uporabnikovi podatki ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam. Ime in priimek ter unikatna šifra kupona bo posredovana zgolj ponudniku storitve za namen identifikacije kupca kupona.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito računalnika.

Uporabniki Next Stepa soglašajo in potrjujejo, da so seznanjeni, da Pulz šport ne odgovarja za kvaliteto storitev oz. blaga ponudnikov storitev, katerih kupone ponuja in ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala uporabnikom ali tretjim osebam zaradi koriščenja teh storitev ali uporabe tega blaga.

Uporabniki Next Stepa lahko zahtevajo izbris računa in vseh podatkov uporabnika. Zahtevek lahko pošljejo na email naslov nextsteptek@gmail.com ali preko zasebnega sporočila na Facebook računu Nextstep.si.

 

Piškotki

Spletna stran www.nextstep.si uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in poenostavitev brskanja po spletni strani. Ko obiščete Next step, strežnik pošlje piškotke na vaš računalnik. Piškotki so majhni delci informacij, ki so poslani vašemu računalniku ob obisku posamezne spletne strani in sledijo uporabi. Določeni piškotki trajajo le toliko časa, dokler ne odidete s spletne strani in potečejo, ko zaprete brskalnik. Drugi piškotki pa si zapomnijo določene informacije, zaradi katerih se spletna stran naloži hitreje in obenem pomagajo hitreje izpolniti spletne obrazce.

Piškotke uporabljamo zato, da:

  • lahko spremljamo obisk novih in starih obiskovalcev. S tem reguliramo kapaciteto strežnika;
  • lahko prikažemo morebitne relevantne promocije in vsebine;
  • zbiramo anonimne statistične informacije o uporabi naše spletne strani, koliko časa uporabniki preživijo na njej, vire, s katerih uporabniki pridejo na našo spletno stran. To nam omogoča izboljšanje strani.

 

Piškotki ne vsebujejo zaupnih informacij kot so vaš domači naslov, telefonske številke ali podatki s kreditnih kartic.

S piškotki lahko upravljate na različne načine. Nastavitve lahko spremenite v vašem brskalniku, s čimer boste preprečili sprejem piškotkov. V določenih brskalnikih pa lahko vzpostavite tudi opomnik, ki vam bo sporočil, ali želi določena spletna stran v vaš brskalnik dodati piškotke.

V večini brskalnikov lahko preprečite sprejem piškotkov tretjih oseb.

Piškotke lahko tudi izbrišete, s čimer sicer ne preprečite nalaganja piškotkov v prihodnosti, vam pa omogoča svobodno upravljanje z njimi. 

Piškotki vam nudijo tudi popolno uporabo spletnih strani. Če namreč zavrnete piškotke, določene stvari ne bodo prikazane ali pa jih ne boste mogli uporabljati. Predvsem se to navezuje na upravljanje z računi (registracija, vpis) ali spletno nakupovanje.

 

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova