Pogosta vprašanja

 

1. Kako deluje Next Step?

Next Step se poveže s tvojo najljubšo tekaško aplikacijo in tvojo pretečeno razdaljo pretvori v točke aktivnosti. Daljša kot je razdalja, višje je število zbranih točk aktivnosti, s katerimi si prislužiš ekskluzivne popuste naših partnerjev. 

2. Zakaj bi uporabljali Next Step?

Next Step je namenjen vsem, ki radi tečejo - tako začetnikom, rekreativcem, kot izkušenim tekačem. Je popolnoma zastonj in je odlična motivacija za tek!

3. Kako povezati aplikacijo za tek in Next Step?

Najprej se na spletni strani registriraš in ustvariš nov profil. Med postopkom registracije izbereš svojo aplikacijo, ki jo uporabljaš za tek, vneseš podatke in aplikacija se poveže s tvojim Next Step profilom.

4. Ali so podatki o mojih tekaških dogodivščinah na varnem?

Vse tvoje podatke hranimo varno in zanje vestno skrbimo. V nobenem primeru jih ne posredujemo tretji osebi. 

5. Kako izračunate točke in popuste?

Za izračun točk uporabljamo algoritem Next Step, ki upošteva spol tekača, pretečeno razdaljo in opravljeno nadmorsko višino. Več kot boš pretekel/a, večje bo tvoje število točk.

6. Ali je storitev Next Step plačljiva?

Ne, storitev je popolnoma brezplačna.

7. Ali je potrebno v aplikaciji, ki jo uporabljam za tek kaj spremeniti ali dodati?

Uporaba storitev Next Step ne bo imela na tvojo tekaško aplikacijo nobenega vpliva. Cilj storitve Next Step je motivirati za tekaški trening, pri katerem lahko istočasno združiš prijetno s koristnim. 

8. Kako hitro po opravljenem treningu se obnovi stanje točk in popustov?

Trajanje je odvisno od povezave oz. časa, potrebnega za prenos podatkov o tekaškem treningu. Ko so podatki na voljo storitvi Next Step, se stanje točk obnovi v nekaj minutah.

9. Kako preverim, da nisem namesto teka za zbiranje točk in popustov, uporabil/a kolesa, avtomobila ali kakšnega drugega prevoznega sredstva?

V ta namen uporabljamo algoritme, ki analizirajo podatke o teku in opozorijo na možno zlorabo sistema. Če se izkaže, da je uporabnik goljufal, se točke izbrišejo.

10. Zaradi poškodbe sem začasno prekinil/a s tekom. Ali je veljavnost točk in popustov omejena?

Kljub neaktivnosti je veljavnost točk aktivnosti in popustov neomejena.

 

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova