Nahrbtnik FIDA -33%

Nahrbtnik FIDA -33%

Nagrada

200 točk

Izkoristi 33% popust na vrhunski nahrbtnik FIDA s prostornino 30 l.

Dodatne karakteristike: 
- glavni žep z veliko prostora in ločenim prostorom za prenosni računalnik
- dodaten velik žep in številni manjši žepi spredaj ter na straneh (na zadrgo, na mrežico, na ježka…)
- stranska žepa za plastenke/steklenice, odprtina za slušalke ali cevko za pijačo
- široke naramnice in oblazinjen hrbtni del za udobno nošenje, ki omogoča kroženje zraka in zato manjše potenje
- zelo močne zadrge, šivi in ročaji
- naramnice se lahko skrijejo v hrbtni del in tako iz nahrbtnika nastane ročna torba

Odličen in multifunkcionalen nahrbtnik, ki ga lahko uporabite za izlete, smučanje ali za službo.

EnDvaTri.si

Že od leta 1982...
- Leta 1982 smo na Prevaljah odprli smučarski servis, leta 1990 pa smo ponudbo razširili z majhno trgovino s športno opremo.

- V naslednjih letih smo začeli opremljati šole, športna društva in klube po vsej Sloveniji.

- V letih 1998 - 2004 smo sodelovali z Ministrstvom za šolstvo in šport ter z Zavodom za šport Slovenije, bili smo uradni sponzor šolskih športnih tekmovanj v odbojki za osnovne šole ter dobavitelj žog za šolska športna tekmovanja.

- Sodelovanje smo ponovili tudi v letih 2013 in 2014, ko so bile žoge FIDA ponovno uradne žoge za šolska športna tekmovanja v osnovnih in srednjih šolah.

- Leta 2010 smo postali uradni dobavitelj žog za mini rokomet pri Evropski rokometni zvezi - EHF, tako so mehke rokometne žoge FIDA Soft pričeli uporabljati v skoraj 50 državah, članicah EHF-a.

- Od leta 2013 sodelujemo z Evropsko malonogometno zvezo - EMF in tako dobavljamo nogometne žoge v številne članice EMF-a. Nogometna žoga FIDA Xtreme je od leta 2013 tudi uradna žoga slovenske malonogometne reprezentance, ki igra pod okriljem Malonogometnega združenja Slovenija - MZS.

- Žoge FIDA v svojih športnih šolah in poletnih taborih uporabljajo številni slovenski vrhunski športniki: Boštjan "Boki" Nachbar, Aleš "Pajo" Pajovič, Matjaž "Smoki" Smodiš, Robert Koren…

- Leta 2009 je, na podlagi dolgoletnih profesionalih izkušenj iz alpskega smučanja in v sodelovanju z vrhunskimi slovenskimi smučarji in strokovnjaki, nastala nova blagovna znamka smuči FIDA. Danes so v ponudbi smuči številni modeli - profesionalni, tekmovalni,  rekreativni, otroški. Smuči FIDA se vsako leto na različnih testih uvrščajo v sam vrh, poleg že uveljavljenih blagovnih znamk. 

- V letih 2010-2014 smo bili uradni dobavitelj smuči za slovenski Demo ski team pri Smučarski zvezi Slovenije.

- Danes imamo na seznamu poslovnih partnerjev preko 300 šol in več kot 200 športih društev, klubov in zvez iz Sloveniji ter številnih drugih držav (Italije, Avstrije, Hrvaške, Madžarske, Španije, Velike Britanije, Kazahstana, Srbije, Norveške, Nemčije, Nizozemske …).

- Smo uradni prodajalec smuči FIDA in ostale športne opreme blagovne znamke FIDA (košarkarske žoge FIDA, odbojkarske žoge FIDA, rokometne žoge FIDA, badminton loparjev FIDA in ostale športne opreme te blagovne znamke).

Oglejte si celotno ponudbo in prebrskajte našo spletno trgovino: www.endvatri.si

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova