Elektrostimulator Globus Triathlon -20%

Elektrostimulator Globus Triathlon -20%

Nagrada

500 točk

Zberi dovolj točk in si prisluži 20% popust na elektrostimulator Globus Triathlon! Idealen je za triatlonce, s specifičnimi programi za kolesarjenje, plavanje in tek. Napredna tehnologija omogoča ekstremno enostavno in varno uporabo v katerikoli situaciji. Triathlon odlikuje kompaktnost, nov dizajn in nova tipkovnica z dvema funkcijskima gumboma.


424 programov:

53 šport
60 posebni športi
58 fitnes
60 lepota
13 koža-obraz G-Pulse
3 rehabilitacija
12 bolečina-Tens
23 mikrotokovi
3 inkontinenca
1 ionforeza
84 Action Now
54 serijska sekvenčna stimulacija 3S

Še več podrobnosti o izdelku pa najdete tule: Elektrostimulator Globus Triathlon

Opomba: popust velja na že znižano ceno izdelka.

Fizian

Podjetje Fizian je relativno mlado podjetje, ki deluje od leta 2010. Ustanovitelj podjetja je bodoči diplomirani fizioterapevt z bogatimi delovnimi izkušnjami na področju fizioterapije. Podjetje je začelo svoje delovanje s prodajo elektrostimulatorjev, nato pa ponudbo razširilo še na mnoge druge pripomočke, ki se uporabljajo v športu in fizioterapiji.
 
Ta sega vse od elektrostimulatorjev, magnetov, anatomskih modelov in plakatov do ultrazvočnih gelov, kinezio in bandažnih trakov, ki se uporabljajo v fizioterapiji ter številnih pripomočkov za šport in rekreacijo – blazin, pilates žogic in velikih žog, elastičnih trakov pa tudi večjih fitnes naprav.
 
Podjetje Fizian je generalni zastopnik italijanskega podjetja Globus za Slovenijo.

www.fizian.si

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova