CEP samo 199

CEP samo 199

Nagrada

550 točk

CEP CLONETECH HLAČE ZA REGENERACIJO – inovativna športna oprema za boljšo in hitrejšo regeneracijo najbolj zahtevnih športnikov

Namenjene: vrhunskim športnikom za boljšo in hitrejšo regeneracijo. 

Posebnosti:

  • Narejena individualno na podlagi meritev na 15 mestih
  • Medicinska osnova - medi kompresija
  • Oblecite takoj po koncu športne aktivnosti za 2 – 4 ure
  • Primerne tudi za celodnevno uporabo
  • Dva napisa po želji
  • s po 4 znaki v srebni ali zlati barvi

Originalna »medi« kompresija je na osnovi meritev natančno določena po celi nogi in v kombinaciji z inovativnim stopalnim delom stimulira vse mišice noge, vzpodbuja kroženje krvi po celem telesu, preprečuje zastoje in pospešuje izločanje laktatov. Izjemno zračno propustna tkanina odlično uravnava toploto in vlago, hkrati pa se hlače odlično prilegajo nogi. 

Narejene: v Nemčiji (medi GmbH & Co. KG) in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da hlače ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.
Material: poliamid, elastan, barva: črna.
Velikost: individualna izdelava na podlagi meritev
Čas dobave: 3 – 4 tedne, plačilo: avans, ni možnosti vrnitve blaga razen v primeru reklamacije.
Cena: 199 €

CEP

Športna oblačila in oprema CEP športnikom ponujajo maksimalno kakovost ter unikatno prednost pred ostalimi športnimi oblačili in opremo. Ne glede na to ali gre za športno aktivnost, regeneracijo, preventivo pred poškodbami ali pa za dodatno energijo med vsakodnevnimi opravili – CEP vam vedno ponudi najvišjo raven kakovosti, kar vam zagotavljamo zaradi dolgoletnih edinstvenih izkušenj.

Znamka CEP sodi v skupino medi, ki predstavlja nemško proizvodnjo visokotehnoloških medicinskih izdelkov in spada med vodilna svetovna podjetja na trgu medicinskih izdelkov. Posledično se znamka CEP razvija v okviru edinstvenega znanja in  raziskav ter razvoja, proizvodnih standardov in metod, ki skupaj z medi kompresijo nudi le najboljše. Slednja je plod sodelovanje znanstvenikov, zdravnikov ter športnikov po vsem svetu, ki s svojim znanjem pripomorejo k optimalni vključitvi kompresije v CEP izdelke ter tako najoptimalnejšem izkupičku za športnike – ne glede na tip športa ali raven športnikove pripravljenosti. Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 60 let raziskav in razvoja na področju kompresije.

Obiščite nas na: www.nogavice-cep.si

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova