CEP -50%

CEP -50%

Nagrada

500 točk

Originalne švedske palice za nordijsko hojo in pohodništvo Walkathlon

Palice z dvema funkcijama: 
kot palice z vgrajenim amortizerjem, elastiko, ki deluje s silo upora 40 N ali 60 N, ko pritisnete palice navzdol 
ali kot klasične, fiksne palice. 

Palice so primerne za različne treninge in preproste pohode. Z uporabo dodatnega upora je aktivnih 90% vseh mišic, za 77% pa se poveča porabo kalorij v primerjavi s hojo.  

Višina palic: nastavljiva od 113 do 155 cm (nastavitev višine: palice naj vam segajo do prsi). 

Ročaj: pluta z zanko. 

Material cevi: aluminij 20-16-14 mm. 

Barva: zelena. 

Gibljiv sistem zaklepanja v fiksno palico.

Redna cena: 99,90€

CEP

Športna oblačila in oprema CEP športnikom ponujajo maksimalno kakovost ter unikatno prednost pred ostalimi športnimi oblačili in opremo. Ne glede na to ali gre za športno aktivnost, regeneracijo, preventivo pred poškodbami ali pa za dodatno energijo med vsakodnevnimi opravili – CEP vam vedno ponudi najvišjo raven kakovosti, kar vam zagotavljamo zaradi dolgoletnih edinstvenih izkušenj.

Znamka CEP sodi v skupino medi, ki predstavlja nemško proizvodnjo visokotehnoloških medicinskih izdelkov in spada med vodilna svetovna podjetja na trgu medicinskih izdelkov. Posledično se znamka CEP razvija v okviru edinstvenega znanja in  raziskav ter razvoja, proizvodnih standardov in metod, ki skupaj z medi kompresijo nudi le najboljše. Slednja je plod sodelovanje znanstvenikov, zdravnikov ter športnikov po vsem svetu, ki s svojim znanjem pripomorejo k optimalni vključitvi kompresije v CEP izdelke ter tako najoptimalnejšem izkupičku za športnike – ne glede na tip športa ali raven športnikove pripravljenosti. Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 60 let raziskav in razvoja na področju kompresije.

Obiščite nas na: www.nogavice-cep.si

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova