CEP -25%

CEP -25%

Nagrada

150 točk

Želja vsakega športnika je ostati zdrav in v odlični kondiciji. CEP je razvil inovativen program ORTO, ki vam na osnovi vrhunskih medicinskih raziskav pri tem pomaga.
Opornice za koleno so namenjene športnikom z manjšimi težavami ali oteklinami kolen med športnimi aktivnostmi

Lastnosti:
Precizno določena medi kompresija stimulira in vzpodbuja delovanje živčnih končičev, kar vpliva na dodatno stabilizacijo kolenskega sklepa in tako preprečuje dodatne poškodbe.
Masira tkiva, pospešuje mikrocirkulacijo in zmanjšuje otekline. Odlično oprijemanje noge s pomočjo pametnega silikonskega traku, ki preprečuje drsenje in zagotavlja maksimalno udobnost.
Izjemno tanko pletenje zagotavlja zračno propustnost.
Lahko uporabljate v vodi. 

Narejene: v Nemčiji (medi GmbH & Co. KG) 
Material: 80% poliamid, 20% elastan.
Barva: črna/zelena.
Velikost: unisex, od 1 do 7, tabela velikosti (meritve obsega na dveh točkah: 15 cm nad in 5 cm pod kolenom)
Redna cena: 39,90€

CEP

Športna oblačila in oprema CEP športnikom ponujajo maksimalno kakovost ter unikatno prednost pred ostalimi športnimi oblačili in opremo. Ne glede na to ali gre za športno aktivnost, regeneracijo, preventivo pred poškodbami ali pa za dodatno energijo med vsakodnevnimi opravili – CEP vam vedno ponudi najvišjo raven kakovosti, kar vam zagotavljamo zaradi dolgoletnih edinstvenih izkušenj.

Znamka CEP sodi v skupino medi, ki predstavlja nemško proizvodnjo visokotehnoloških medicinskih izdelkov in spada med vodilna svetovna podjetja na trgu medicinskih izdelkov. Posledično se znamka CEP razvija v okviru edinstvenega znanja in  raziskav ter razvoja, proizvodnih standardov in metod, ki skupaj z medi kompresijo nudi le najboljše. Slednja je plod sodelovanje znanstvenikov, zdravnikov ter športnikov po vsem svetu, ki s svojim znanjem pripomorejo k optimalni vključitvi kompresije v CEP izdelke ter tako najoptimalnejšem izkupičku za športnike – ne glede na tip športa ali raven športnikove pripravljenosti. Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 60 let raziskav in razvoja na področju kompresije.

Obiščite nas na: www.nogavice-cep.si

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova