Balansa -20%

Balansa -20%

Nagrada

350 točk

Pri Balansi slackline smo za vas pripravili specializirane izdelke za trening ravnotežja na napetem traku. Krajši in širši trakovi so namenjeni začetnikom ali mlajšim, daljši pa tistim, ki so na slackline-ih že nabrali nekaj korakov. V ponudbi imamo krajše, širše, daljše in ožje slackline sete za vse okuse in sposobnosti.

Balansa

Slackline oz. hoja po napetem elastičnem traku – ‘’gurtni’’ je relativno nova in hitro rastoča veja starodavne umetnosti hoje po vrvi. Z njo se intenzivno ukvarjamo že od leta 2004 in vselej odkrivamo nove vidike ravnotežja, ki je tudi neposredno povezano s tistim v življenju. Slackline je zabavna in družabna vadba celotnega telesa in uma, je izlet v naravo, je igra med lastnim razumom in intuicijo (“let go”), je odličen trening motorike, stabilizacije, sproščenega vztrajanja v težavnih in intenzivnih situacijah, osredotočenosti in čuječnosti, ki ga lahko s pridom koristimo v vseh vsakdanjih opravilih! Posledica je močna in trajnostna skupnost slacklinerjev po vsem svetu.


Športno-kulturno-raziskovalno društvo Balansa slackline se ukvarja s spodbujanjem, širjenjem in raziskovanjem slackline kulture, oziroma kulture gibanja telesa, ki je v neposredni povezavi z mentalno vadbo in na zabaven način vodi v kreativno, zdravo in boljše življenje. V ta namen izvajamo delavnice in tečaje ravnotežja, izdelujemo in prodajamo potrebno opremo, organiziramo razne družabne dogodke, predavanja in demonstracije, postavljamo slackline poligone in obiskujemo mednarodna slackline srečanja.

Obiščite nas na www.balansa.si

 

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova