-25% CEP nogavice z oporo za gleženj

-25% CEP nogavice z oporo za gleženj

Nagrada

150 točk

Kratke nogavice CEP z oporo za gleženj so novost v paleti kompresijskih športnih oblačil CEP. Nogavicam je dodana posebna spominska pena, ki dodatno ščiti vaš gleženj in vam omogoča lahkotnejše gibanje.
Nogavice stabilizirajo in učinkovito preprečujejo poškodbe gležnja.

Prednosti:
•    anatomsko oblikovane blazinice, ki masirajo globoka tkiva in povečajo mikrocirkulacijo
•    proprioceptična stabilizacija gležnja ter stopalnega loka
•    kompresija poveča pretok krvi v stopalo, kar zmanjšuje otekanje gležnjev

Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otiščancev.

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

Kratke športne nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

Material:
•    87 % poliamid,
•    13 % elastan

Napotki za pranje:
Priporočamo pranje na 30 stopinj.

 

CEP

Športna oblačila in oprema CEP športnikom ponujajo maksimalno kakovost ter unikatno prednost pred ostalimi športnimi oblačili in opremo. Ne glede na to ali gre za športno aktivnost, regeneracijo, preventivo pred poškodbami ali pa za dodatno energijo med vsakodnevnimi opravili – CEP vam vedno ponudi najvišjo raven kakovosti, kar vam zagotavljamo zaradi dolgoletnih edinstvenih izkušenj.

Znamka CEP sodi v skupino medi, ki predstavlja nemško proizvodnjo visokotehnoloških medicinskih izdelkov in spada med vodilna svetovna podjetja na trgu medicinskih izdelkov. Posledično se znamka CEP razvija v okviru edinstvenega znanja in  raziskav ter razvoja, proizvodnih standardov in metod, ki skupaj z medi kompresijo nudi le najboljše. Slednja je plod sodelovanje znanstvenikov, zdravnikov ter športnikov po vsem svetu, ki s svojim znanjem pripomorejo k optimalni vključitvi kompresije v CEP izdelke ter tako najoptimalnejšem izkupičku za športnike – ne glede na tip športa ali raven športnikove pripravljenosti. Naša prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 60 let raziskav in razvoja na področju kompresije.

Obiščite nas na: www.nogavice-cep.si

Registriraj se

S pomočjo vašega e-mail naslova